Wie is Summers

Summers is mijn bijnaam die ik vanaf mijn 17de jaar gekregen heb. Veel vrienden noemen me nog steeds zo.

Ruim 13 jaar ben ik werkzaam geweest in de grond- weg en waterbouw. Daar ben ik onderaan begonnen als opperman stratenmaker en heb mezelf door het volgen van diverse avondstudies opgewerkt tot uitvoerder GWW. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan als vakman rioleringen, stratenmaker, grondwerker, machinist en uitvoerder.

Sinds 2005 ben ik werkzaam in de explosievenopsporing, waar ik onder andere in de werkvoorbereiding, projectleiding en als Senior adviseur werkzaamheden heb verricht.

Mede door mijn civieltechnische achtergrond kan ik beoordelen welke uitvoeringsmethode met betrekking tot explosievenopsporing het beste bij uw project passen. Gecombineerde uitvoering is, ondanks dat dit lastig lijkt, soms toch de meest efficiënte oplossing.

Ik sta voor eerlijkheid, vertrouwen en persoonlijk contact. Voor mij zijn dit de vereisten voor een goede samenwerking. Want dat is hoe ik het zie: alleen door samen te werken bereik je het gewenste resultaat.

%d bloggers liken dit: